top of page

Marja Mattlar , cantautora finlandesa cuya música se basa en letras poéticas y en una  atmósfera densa . La intención de Marja es hacer álbumes que sean directos, independientes y que, musicalmente, perduren en el tiempo.
Composiciones íntimas, que mediante un lenguaje metafórico  ligado a la  naturaleza, expresan  historias evanescentes e intensas, de texturas     profundas y silencios  reveladores.

Piilokuvan Mies ( el hombre de la imagen velada ).

 

vídeo     6:46 min
música : Marja Mattlar
realización : Rafael Lamas
Barcelona  2009

 

 

 

 

Marja Mattlar ja Piilokuvan Mies

Studioni hijaisuudessa kanssani on suuren taiteiijan Marja Mattlarin ääni.

Mielestäni Marja kuvailee intiimit maisemat, täydellisen tasapainoisesti, herkästi ja tunteikkaasti; useiden muotojen ja mielikuvien tilan oman haavoittuvuuden, meidän hijaisuutemme ja lyhytaikaisuuteme.

Metaforinen ja runollinen kieli, jolla on vahva läsnäolo luonnon kanssa, jonka Marja yhdistää sen vilittömyyteen. Nöyrä ja ylivertainen aika kuljettaa meitä kipuinemme henkilökohtaisessa ja loputtomassa universumissa.

Lyhyt videon historia

Ajatus oli tehdä video joistakin kuivista  näyttelyyn Barcelonassa keällä 2009 pohjautuen kuviin ja tauluihin joiden kanssa työskentelin studiossani.

Käytin kuvia, jotka otin junamatkalla Helsingistá Kokkolaan projektissa nimeltä " Ilusion jatkuvuus" ja osa vanhasta projektistani, " Valkoinen", jotka kertoo heräävistä tunteista, muistoista ja kuinka vaikeneminen voi satuttaa meitä.

Imágenes correspondientes a la instalación realizada en Joutsa , Finlandia, para la muestra de arte                con el video Piilokuvan Mies.

bottom of page